Geloven In Sliedrecht

697_info_logodinsdag 06 juni 2017 22:14

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 heeft de fractie SGP-ChristenUnie het thema vastgesteld. Dat thema is ‘Geloven in Sliedrecht’. Het thema ‘Geloven in Sliedrecht’ wordt in de zomermaanden uitgewerkt naar een verkiezingsprogramma met concrete actiepunten. Het verkiezingsprogramma wordt dit najaar vastgesteld en gepresenteerd.

websiteIn een interview met Het Kompas met wethouder Hans Tanis en fractievoorzitter Nico de Jager werd de dubbele betekenis van het thema benadrukt. Ze geloven in Sliedrecht en gaven daarbij aan, doelend op de dubbele lading van het thema, “ook in de komende periode in afhankelijkheid van God, onze Schepper, politiek actief te zijn.”

Op 9 mei ondertekenden de SGP en ChristenUnie reeds de samenwerkingsovereenkomst voor de periode 2018-2022. De christelijke partijen werken al 35 jaar samen. Suggesties voor het verkiezingsprogramma zijn uiteraard altijd welkom. Contact opnemen kan via Nico de Jager of een van de andere fractieleden. Zie hiervoor de website van de fractie.

« Terug