Extra raadsvergadering voor beëdiging en installatie Piet Vat

Piet Vat.jpg
Cees 2018
Door Cees Paas op 13 maart 2019 om 16:31

Extra raadsvergadering voor beëdiging en installatie Piet Vat

De gemeenteraad van Sliedrecht heeft op dinsdag 26 maart een extra vergadering gepland voor de beëdiging en installatie van Piet Vat als wethouder. De SGP-ChristenUnie heeft hem voorgedragen als opvolger van Hans Tanis, die in januari is vertrokken naar de gemeente Altena.

De extra raadsvergadering begint dinsdagavond 26 maart om 19.45 uur en duurt tot 20.25 uur. De vergadering is openbaar.

 

.

Deel dit bericht

Over ‘Groei’ en ‘Er zijn voor alle inwoners’

Rien2016dinsdag 11 april 2017 De fractie SGP-ChristenUnie wil er zijn voor alle inwoners van Sliedrecht. In Sliedrecht wonen mensen van 120 nationaliteiten. In 2004 waren dat er nog 60. De multiculturele samenstelling van onze bevolking is vooral te zien in Vogelbuurt-Noord en de Professorenwijk ten oosten van het Burgemeester Winklerplein en verder verspreid over heel Sliedrecht. Samen met andere fracties streven wij er naar geschikte locaties te creëren voor onderlinge ontmoeting lees verder