Campagnevideo's kandidaten 1 t/m 8

Campagnevideo's kandidaten 1 t.m 8

Cees Paas (kandidaat nummer 1) zet zich in voor een dienstbare overheid die vertrouwen geeft aan de inwoners. Dat doet hij door te luisteren, vragen en te reageren. Daarom wil Cees zich inzetten voor een transparante en zichtbare gemeente en voor een positief en gezond Sliedrecht!

Kees Ippel (kandidaat nummer 2) staat voor een Sliedrecht waarin ruimte is om te ondernemen! Er is al veel gerealiseerd voor ondernemers in de afgelopen periode. Denk aan de horecapleinen en het Winklerplein waardoor er mogelijkheden zijn om uit te breiden. Ook op het punt van bereikbaarheid is er nog genoeg te doen voor ondernemers. Daar wil ik mij graag voor inzetten!

Fijke Mulder (kandidaat nummer 3) staat voor een Sliedrecht waarin iedereen zich veilig voelt! Namens de SGP-ChristenUnie wil hij zich inzetten voor een veiliger Sliedrecht door het inzetten van: vrij liggende fietspaden, blijvend goede politie en brandweer zorg en heldere en handhaafbare regels voor gas en stroomvoorziening!

Kandidaat-wethouder Cees Paas staat voor een Sliedrecht waarin iedereen zijn/haar plek kan hebben. Samen met zijn fractie staat Cees er klaar voor om zich in te zetten voor een duurzame schepping en een gezond en veilig Sliedrecht!

Ria de Mul (kandidaat nummer 4) staat voor een Sliedrecht waarin iedereen kan meedoen door armoede en eenzaamheid te bestrijden!

Johan Oostrom (kandidaat nummer 5) staat voor een sportief Sliedrecht waarin iedereen kan meedoen en positiviteit centraal staat!

Jan Pieter Verweij (kandidaat nummer 6) staat voor een (mentaal) gezond Sliedrecht voor jong en oud! Stem daarom op 14, 15 en 16 maart op SGP-ChristenUnie, lijst 1!

Gerard van Urk (kandidaat nummer 7) staat voor meer duurzame nieuwbouwwoningen voor starters in Sliedrecht! Stem daarom tussen 14 en 16 maart, voor een positief gezond Sliedrecht, SGP-ChristenUnie!

Jan-Bart Karens (kandidaat nummer 8) staat voor voor meer cultuur en recreatie in Sliedrecht!