Wethouder Tanis kandidaat-wethouder van de gemeente Altena

Hans 2018
Cees 2018
Door Cees Paas op 17 januari 2019 om 18:10

Wethouder Tanis kandidaat-wethouder van de gemeente Altena

De fractie SGP-ChristenUnie feliciteert wethouder Tanis met zijn voordracht als kandidaat-wethouder van de gemeente Altena. Begonnen als raadslid in de gemeente Sliedrecht, is Hans Tanis de laatste tien jaar actief geweest als wethouder namens de SGP-ChristenUnie. Met het vertrek van Hans verliezen we een betrokken, gedreven en prominente bestuurder.

 Niet alleen in de gemeenteraad maar ook in het Drechtstedenbestuur heeft Hans zijn sporen verdiend. Zijn sterke en succesvolle lobby voor de verbreding van de A15 is een mooi voorbeeld van de inzet die hij als wethouder heeft geleverd voor ons dorp en de regio. De solide financiële positie van de gemeente is mede te danken aan zijn financiële expertise.

De fractie SGP-ChristenUnie wenst Hans van harte Gods zegen toe in zijn nieuwe functie. De fractie gaat actief aan de slag om een goede invulling te geven aan de vacature die hiermee is ontstaan.

Deel dit bericht

Over ‘Groei’ en ‘Er zijn voor alle inwoners’

Rien2016dinsdag 11 april 2017 De fractie SGP-ChristenUnie wil er zijn voor alle inwoners van Sliedrecht. In Sliedrecht wonen mensen van 120 nationaliteiten. In 2004 waren dat er nog 60. De multiculturele samenstelling van onze bevolking is vooral te zien in Vogelbuurt-Noord en de Professorenwijk ten oosten van het Burgemeester Winklerplein en verder verspreid over heel Sliedrecht. Samen met andere fracties streven wij er naar geschikte locaties te creëren voor onderlinge ontmoeting lees verder